Ontspanningsmassage Nijmegen, gebaseerd op drukpuntenmassage
vanuit het TCM (Traditional Chinese Medicine) principe. Bel: 0654 291 690.

Ontspanningsmassage Nijmegen – mogelijkheden en tarieven: 

Ontspanningsmassage/klachten:

Vooralsnog geef ik geen klachtenbehandelingen maar alleen ontspanningsmassages (absoluut geen erotiek!!!!!). Kleine klachten neem ik natuurlijk wel mee in mijn behandeling, net als elke disbalans (ook al zijn er dan nog geen klachten). Klachtenbehandelingen heb ik in het verleden veel gegeven maar op dit moment wens ik mij te focussen op balans en ontspanning, niet op symptoombestrijding. Indien je klachten hebt hoor ik dat graag van te voren en zal hier uiteraard rekening mee houden en meenemen in de behandeling. Nogmaals, ik pretendeer niet dat ik klachten kan genezen, hierop is de behandeling niet gebaseerd. Ik raad dan ook ten zeerste aan om hiervoor contact met je arts op te nemen. Wel zal ik mijn behandeling aanpassen op jou als individu (geen standaard massage) wat impliceert dat wanneer je aangeeft klachten te hebben, ik graag een korte diagnose wens te stellen (middels tong diagnose,  pols diagnose en enkele vragen). De diagnose is inclusief en puur bedoeld voor mezelf om mijn massage beter af te stemmen. Elke massage kan anders zijn doordat je steeds verandert en ik de behandeling aanpas aan waar ik merk dat er op het moment van de behandeling behoefte aan is. De focus van de behandeling is dus over het algemeen meer preventief.

Een behandeling van een uur kost € 35,-

Ontspanningsmassage op locatie:

In je eigen vertrouwde omgeving ontspan je jezelf vaak het beste. Daarom bied ik ook behandelingen op locatie aan. Wel is het nodig om over genoeg ruimte te beschikken om een behandeltafel neer te zetten (neem ik mee) met voldoende loopruimte eromheen. De locatie dient op de begane grond te zijn en verwarmd (minimaal 20 graden Celcius). Ook is het handig wanneer telefoons worden uitgeschakeld en medebewoners tijdelijk weg worden gebonjourd. Zorg voor een rustige, prettige en aangename omgeving, denk hierbij bijvoorbeeld aan rustige muziek, kaarsen etc. gewoon alles waarbij JIJ je prettig voelt.

Een behandeling van een uur op locatie kost € 40,- (binnen een straal van 10 kilometer van postcode 6533 LK) Hierna reken ik 0,50 cent per kilometer. Bij behandeling van 2 personen of meer geldt er een aangepast tarief gebaseerd op aantal personen en afstand.

Voor het maken van een afspraak of indien je meer informatie wenst, kan je contact opnemen via email: info@prevital.nl of telefonisch: 0654291690