Ontspanningsmassage Nijmegen, gebaseerd op drukpuntenmassage
vanuit het TCM (Traditional Chinese Medicine) principe. Bel: 0654 291 690.

 

Over de massagetherapeute:

Massagetherapeute in Nijmegen geeft betaalbare en balancerende ontspanningsmassages. Mijn naam is Alexandra, ik ben geboren in 1969 en ik woon/werk in Nijmegen. Ik ben een enthousiaste en gediplomeerde Tui-Na therapeute met jarenlange praktijkervaring in het geven van klachtenbehandelingen in een gezondheidscentrum en als zelfstandige in mijn eigen praktijk. Ook heb ik al jaren (parttime) de leiding over een internationaal IT bedrijf (ja, dat is heel wat anders). Ik sta behoorlijk “down to earth” in het leven en ik vind het absoluut niet zweverig om te stellen dat je beter functioneert in elk aspect van het leven als je energetisch beter in balans bent. Dit is dan ook mijn doelstelling bij mijn massages; energie bewegen en balans brengen, blokkades opheffen en een vloeiende eenheid creëren tussen lichaam en geest.

Opleiding massagetherapeute:

Ik heb een vierjarige opleiding aan de Academie Chinese Geneeskunde Qing Bai afgerond en een extra master jaar (Tui-Na en acupunctuur/kruiden) gevolgd. Ook heb ik deelgenomen aan verschillende master klassen voor specialisten waarbij klassikaal gediagnosticeerd en behandeld werd. Hierbij werden syndromen en behandelingswijzen zeer uitgebreid besproken en direct toegepast op de aanwezige patiënten.
Zelf ben ik een realist en heb me vaak zeer verwonderd over de effectiviteit van de behandelingen en methodes. De theorie achter de Chinese geneeskunde is, wanneer je jezelf er in verdiept, erg logisch maar het blijft gebaseerd op een redelijk ontastbaar begrip: “meridianen en energie”.
Voor meer informatie, vragen, of het maken van een afspraak kan je contact met mij opnemen via email: info@prevital.nl of telefoon: 0654291690